Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP vs. bos małp

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie to są kwoty jeśli idzie się to lochu wpkiem 55, z dobrym eq i skilami, tak że na luzie sobie radzimy ? Ile w np. 2h można wyciągnąć na solarze ? Co ile respi się boss ?

Opublikowano

Nie pytam czy dam rade, bo wiem że dam ;) pytam jaki to bd zarobek mniej więcej. Napisałem że zakładamy że mamy spoko eq i skile i na luzie dajemy rade ;)

Opublikowano

powiem ci ze bardziej oplacalne jest bicie metkow ja wp 55 lvl na bosie siedzialem dluuugo z rekawiczka z IS'a wydropilem jakies 70 ziol w chooj medali i ani jednego kamola ;/ poszedlem na sohan pierwszy metek smierci i kamol :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

no tak ale jak sam mówisz, medali od chuja i dropić możesz ciągle. A na metki to trzeba czekać na respy ;p więc w sumie to zależy, jak trafisz to masz zarobek w 1h, a jak nie to musisz czekać pare h na resp ;p więc wtedy do lochu :D

Opublikowano

no tak ale jak sam mówisz, medali od chuja i dropić możesz ciągle. A na metki to trzeba czekać na respy ;p więc w sumie to zależy, jak trafisz to masz zarobek w 1h, a jak nie to musisz czekać pare h na resp ;p więc wtedy do lochu :D

no tak masz racje, nwm jak z cenami na solarze ale niby zawsze jakis pesos by byl, a medali to co godzine 3 kontami musialem do m1 pedalowac przekladac na inne postacie bo sie nie miescily :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Polecam lorda map w trudnym duzo medali dropi i sprzedajesz w 3-5h mozesz wydropic z 120-180 medali cos takiego + przy farcie kamol z lorda ( choć mi jeszcze niegdy nie wylecial xD ) 120 x 70 ( medale chodza okolo 70-100k na solarze ) to masz 8.4kk +/-

Dla mnie sie nie oplaca chodzic na metki poniewaz duzo osob jest na nich i zanim dojedziesz do nastepnego metka juz go nie bedzie albo zaraz ktos ci sksuje

POLECAM LORDA MALP

Opublikowano

Fakt, zapomnialem ze to Solar i o metka tam latwo nie jest :D a medale na lordzie jeszcze z 2x dropem leca jak szalone :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Z bossa może polecieć KD ,a z samych małp medale ,więc zarobek spory. Wiele ludzi tak robi/robiło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...